Gotzibars kärna är ett genuint miljöintresse. Vi jobbar med naturliga material där trä, ull och återanvänd bomull är de centrala materialen. De möbler vi handmålar är återbrukade  och är ofta kundens egna loppisfynd eller arvegods. Ull och garner till makramé och vävning köps in från svenska eller näraliggande europeiska länder med få eller inga mellanhänder för att säkra dess ursprung och miljömässiga kvalitet. Vi erbjuder unika produkter i form av handmålade möbler, vävda och makraméknutna alster,  och fotokonst. Vi gör kundbeställningar, men massproducerar inte. Varje handmålad möbel blir unik, väggbonaderna görs i ett eller få exemplar och fototavlorna görs i max 12 exemplar. Vill du skapa själv från vårt utbud av garner är möjligheterna oändliga.

Antoienette Wärnbäck
Hållbarhet och ett genuint miljöintresse är en viktig del och grund för hela idén med Gotzibar. Transporterna av möblerna sker med gasdriven bil. Lokalen drivs då årstid och väder tillåter det av solenergi. Färgen som används är miljövänlig och godkänd för användning av leksaker. Ullen som används är till stor del ekologisk och makramégarnet är från återvunnen bomull. Möblerna är återbrukade och träet som används till de eget designade produkterna kommer från återvunnet material. 

Oavsett om du föredrar en speciell inredningsstil så kan Gotzibar vara något för dig. Din stil är den kombination av saker, möbler, färger och mix av stilar och färger som just du gillar. Det är den kombinationen som ger dig en unik stil. Med Gotzibars hjälp kan du få färger och nyanser att matcha så det enklare blir möjligt att mixa gammalt och nytt.


GPS
WGS84: N 59° 47.9241', E 17° 48.9423'
Decimal: 59.7987, 17.8157

Hitta hit

Se textrutan på kartan.

Adress

Gotzibar
Antoienette Wärnbäck
Högby 53
755 98 Uppsala

Öppettider

Besök enligt överenskommelse.

Ring oss

Det går naturligtvis bra att ringa oss.
Du når oss på 0704-132926

Fråga oss